Benvinguts a Crouco, Agència de Subscripció de Lloyd's

Noves solucions per a la col·locació de riscos. Nous proveïdors del sector assegurador per a Corredories d'Assegurances que desitgin incrementar la seva capacitat.

Després d'un procés en el qual es defineixen els productes a comercialitzar al nostre mercat, negociem amb els diferents Sindicats de Lloyd's el nivell de delegació de la capacitat de subscripció (acceptació i emissió de contractes de assegurances) que s'atorga a l'Agència de Subscripció. La nostra estreta relació amb Lloyd's Brokers de gran experiència, ens ha permès comptar amb el màxim nivell de coneixement i professionalitat durant l'etapa de concepció de productes, la qual cosa ens permet aportar a la mediació solucionis asseguradores àgils i d'una gran capacitat.

Crouco pot resoldre les seves necessitats quan els capitals a assegurar en els multirriesgos tradicionals són especialment elevats, sense que això impedeixi la col·locació de riscos massa, sota el prestigi de la marca Lloyd's i l'eficàcia que aporta una organització empresarial pensada per donar el més eficient servei als Corredors d'Assegurances, el nostre únic canal de distribució.

A més de diferents productes especialitzats, li oferim un accés directe al mercat de Londres per a la col·locació de riscos especials en els quals precisi de la nostra col·laboració.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.