Notícies d'Interès

Lloyd's és el mercat d'assegurances especialitzades capdavantera a nivell mundial: un lloc en el qual subscriptors experimentats i qualificats es reuneixen per assegurar i reassegurar riscos.

 

Com funciona

Al contrari que la majoria de les altres asseguradores, Lloyd's no és una companyia, sinó un mercat els membres del qual s'agrupen en Sindicats per assegurar i reassegurar riscos.

Els corredors de Lloyd's porten negoci al mercat en nom dels clients, altres corredors i intermediaris. Com a qualsevol altre mercat, els corredors van a la cerca de Sindicats que puguin cobrir el seu risc en particular i veure baix quines condicions.

Crouco va ser un dels patrocinadors de la XXII edició de la Setmana de l'Assegurança de Madrid, que va tenir lloc els dies 17, 18 i 19 de febrer.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.